Veelgestelde vragen

Annuleren en retourneren

Je kunt per e-mail contact met ons opnemen en de onbeschadigde kast én verpakking binnen twee weken retourneren. Je betaalt zelf de transportkosten voor het terugsturen. Daarna ontvang je je aankoopbedrag terug op de bij ons bekende bankrekening.

Let op: Dat sommige producten niet via de normale post kunnen worden verstuurd, dit vanwege het gewicht en formaat van het pakket. Via onze gespecialiseerde vervoerder is dit ook mogelijk en de kosten hiervan kunnen we vooraf opvragen.

Neem bij het melden van enige schade altijd direct contact met ons op. Ga de kast dus niet verder uitpakken, installeren of zelf bijtippen met het lakpotje. Zorg voor heldere foto's van dichtbij, van veraf en van het productielabel wat erbij zit. Maak eventueel zelfs foto's van de doos e/o bubbelfolie als daar schade aan te zien is. Stuur ons alle info toe per e-mail met een duidelijke uitleg. Dit mag gestuurd worden aan info@misterinterior.nl en dan kijken wij zo snel mogelijk mee naar een passende oplossing.

In een vitrinekast met glas zie je veel, de inrichting is dus erg belangrijk. Kleurgebruik speelt ook een grote rol: sorteer alle spullen op kleur zodat je een rustig kleurenpallet krijgt. heb je meerdere dingen in jouw vitrinekast staan? Cluster en groepeer dat dan. Zet niet alles naast elkaar, maar sorteer dezelfde soort items in kleine groepjes: bijvoorbeeld vazen en boeken. Probeer het ook luchtig te houden, je hoeft niet elke plank te benutten. En als laatste: in een vitrinekast kun je de mooiste persoonlijke souvenirs en woonaccessoires kwijt.

Bio-ethanol haarden of branders

Een volledig gevulde bio-ethanol brander van Mister interior brandt tussen de 2-4 uur.

 

Kan de bio-ethanol brander direct na het uitbranden weer gevuld worden?

Het antwoord is nee, na gebruik moet de bio-ethanol brander minstens 30 minuten afkoelen voordat u hem opnieuw kunt vullen en gebruiken.

Een van de voordelen van een bio-ethanol brander is dat hij een aangename warmte produceert. Deze warmte kan niet als primaire verwarmingsbron worden gebruikt, maar draagt wel bij aan behaagelijke temperatuur in de kamer

Bio-ethanol is gedenatuureerde alcohol. Dit proces heeft het ongeschikt gemaakt voor consumptie.

Het verbranden van alcohol of ethanol binnenshuis zonder rookkanaal is volkomen ongevaarlijk als er voldoende ventilatie is. Meestal is het openen van een raamrooster, een deur naar een andere ruimte of mechanische ventilatie voldoende.

Vuur gebruikt zuurstof. Een ruimte waar een bio-ethanolhaard wordt gebruikt, moet voldoende worden geventileerd. Als er niet voldoende ventilatie is, kan dit leiden tot klachten door zuurstofgebrek. 

Het verbranden van bio-ethanol geeft niet echt een duidelijke geur. Voor zover er een geur wordt waargenomen, is deze volstrekt onschadelijk.

Elektrische inzethaarden

De elektrische haarden zijn voorzien van een glazen paneel, waar het vlambeeld wordt gerealiseerd door een projectie van licht.

Zodra u de stekker in het stopcontact heeft gestoken is de haard klaar voor gebruik. De elektrische haarden zijn multifunctioneel. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleuren, warmte en het vlammenspel regelen, Sinds al onze elektrische haarden worden meegeleverd met een afstandsbediening. Of de haard van uw keuze us uitgerust met de betreffende functies, kunt u nalezen bij de beschrijving van het specifieke model in onze collectie elektrische haarden.

Het stroomverbruik van een elektrische LED haard is geheel afhankelijk van welke functies u gebruikt. Gebruikt u de haard voor decoratie dan is het stroomverbruik ongeveer 10-15 watt per uur. Deze kosten zijn nihil.

Wilt u de komende winter warm doorbrengen zonder u zorgen te hoeven maken over het vuur? Het is nu mogelijk met onze elektrische haarden, geniet van een moderne open haard die geen onderhoud vereist. Bovendien, als u uw kinderen alleen laat in de accomodatie terwijl u bijvoorbeeld  boodschappen gaat doen, hoeft u zich nergens zorgen over te maken aangezien het geen echte vlammen zijn en dus geen gevaar vormen voor uw kinderen.

U hoeft de elektrische haard alleen maar op het stopcontact aan te sluiten en de vlammen slaan uit om u het gevoel te geven dat u voor een echt kampvuur staat.

De elektrische haard is veiliger dan een gewone open haard omdat het risico op brand praktisch nihil is. U kunt uw haard onbeheerd achterlaten, zonder u zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren als u een tijdje weg bent.

U heeft net een huis gekocht en u vraagt zich af hoe u het meer uniek en esthetisch kunt maken en u wilt het inrichten met moderne decoratieve elementen? Wij bieden elektrische haarden met verschillende decoratieve elementen als houtblokken of kiezels. U vindt de haard die bij uw smaak past en die zich gemakkelijk aanpast aan uw binnenmilieu.

Ik wil bestellen

Vrijwel al onze producten worden uit voorraad geleverd en zijn binnen enkele dagen klaar voor transport.

Als uw bestelling met een pakketdienst wordt verzonden, ontvangt u een track & trace waarmee u uw bestelling kunt volgen.

De gemiddelde levertijd is 1-2 weken.

De wettelijke garantie is van toepassing op alle artikelen die u bij ons koopt. Wettelijke garantie houdt in dat een product doet of moet doen wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Daarnaast hebben al onze producten minimaal 24 maanden fabrieksgarantie of productie- of ontwerpfouten. Deze garantie heeft geen invloed op de wettelijke garantie.

Als een product gebruikt wordt, is het onderhevig aam slijtage. Onderdelen die door slijtage vervangen moeten worden noemen wij vervangingsonderdelen (zoals de banden van een auto), deze onderdelen hebben een bekende beperkte levensduur afhankelijk van het gebruik.

TV-meubel

Helaas is dit niet mogelijk bij ons. Onze manier van werken laat geen maatwerk toe.

Nee, wij bieden geen montage aan bij aankoop. De montage is relatief eenvoudig zelf te doen, vooral met gebruik van onze meegeleverde instructie. Als het hiermee dan niet mogelijk is, adviseren wij om hiervoor een goede klusjesman in te schakelen. Mocht u tijdens het monteren vragen hebben kunt u deze altijd stellen via Info@misterinterior.nl

 

Vitrinekast

Een vitrinekast kun je verschillende functies geven. Het leuke aan een vitrinekast is dat de kast voor het grootste gedeelte beglaasd is, waardoor je alles wat erin staat goed kunt zien. Zo kun je dus bijvoorbeeld pronken met jouw mooiste servies als je de vitrinekast in de keuken plaatst.

Zet je de vitrinekast in de woonkamer, dan is de kast ideaal voor je mooiste woonaccessoires, fotolijstjes of een dierbare verzameling. Als je een vitrinekast met verlichting hebt, worden de items ook nog eens mooi uitgelicht.